BURSA / OSMANGAZİ - Dürdane İlkokulu

NİDA ÇAYIR - OKUL MÜDÜRÜ

1983 Samsun doğumludur. İlk ve Ortaöğrenimini Samsun´da tamamlamıştır. Bursa Anadolu Kız Lisesini 2001 yılında, Uludağ Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü 2005 yılında, Uludağ Üniversitesi Eğitim Yönetimi alanında Yüksek Lisans eğitimini 15 Şubat 2022 tarihinde bitirmiştir. Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünde öğrenimine devam etmektedir.

2005 yılında Kestel Babasultan Musa Coşkun İlkokuluna Sınıf Öğretmeni olarak atanmış 5 yıl görev yaptıktan sonra Osmangazi Davut Dörtçelik İlkokulunda Müdür Yardımcısı olarak 4 yıl görev yapmış, ardından 3 Aralık 2014´te Osmangazi Bahar Semiha Acar İlkokuluna Müdür Yardımcısı olarak atanmış 6 Eylül 2021 tarihine kadar devam etmiştir. 7 Eylül 2021 tarihinde okulumuza Okul Müdürü olarak atanmış, görevine devam etmektedir.